top of page

REGALA'T CULTURA.

REGALA'T 

VIDA

IMG_3796%20(1)_edited.jpg
20664027_10212198080299816_8404006243469
Coneix la Maria

 

Enamorada de Barcelona. Llicenciada en Història per la Universitat de Barcelona l’any 2005. Professionalment es dedica des de l’any 2002 a la gestió cultural de Barcelona. Amb l´empresa de serveis educatius Ciut´art ha realitzat tasques culturals per a diversos museus de la ciutat de Barcelona amb la conseqüent especialització en història, art, urbanisme i societat de Barcelona. Ha treballat en diferents museus de Barcelona; Museu d’Art Contemporani de Barcelona, Museu Frederic Marès, Fundació Joan Miró, Centre de Cultura Contemporànea de Barcelona i Museu d´Història de Barcelona. En tots ells ha realitzat tasques de recepció, informació, coordinació d’ equip i visites guiades. Fundadora de Materia Bcn.

 

Mare de un nen de 4  anys. Convençuda del fet que un món millor és possible, dedica part de la seva activitat a gestionar i promoure el consum local a través de la iniciativa  el Rusc que diu Sí de Sant Adrià del Besòs. Sóc Sòcia independent de Ringana. Una empresa de cosmètica fresca i natural que ofereix productes de residu zero i realdfood.

Coneix al Pedro

Gestor de manteniment a centres esportius, apassionat de l'esport i amb una vida vinculada a diferents esports (arts marcials, trail running, fitness, esports de força...). Amb estudis al camp de la nutrició esportiva i dietètica per a la salut, convençut de la importància de la salut a través de l'esport i la nutrició. 

Lector obsessiu, amant de la cultura i l'art, aposta per fer un canvi radical a la seva vida juntament amb Maria per fundar l'empresa Sense Pressa.

Crec que necessitem un canvi, en els nostres hàbits, per deixar un món millor, mes ètic i just pels nostres fills, un canvi que esdevé en nosaltres i que serà el reflex del que volem que sigui el nostre llegat. 

Viu Sense Pressa! Al teu ritme!

 

Especialitats

 

✔︎ Rutes urbanes i de natura

✔︎ Tallers

✔︎ Visites a museus

✔︎ Dinars

✔︎ Activitats a mida

✔︎  Hàbits saludables

✔︎ Escapades culturals

✔︎ Trekkings culturals

✔︎ Excursions

✔︎ Viatges

Activitats Sense Pressa

Activitats Sense Pressa

Mirar ahora
SERVEIS
 

✔︎ Fem visites guiades per encàrrec, individuals o en grup.
✔︎ Organitzem i dinamitzem activitats culturals i d'oci.
✔︎ Busquem el tret diferenciador a través de les nostres activitats, amb propostes diferents i originals.
✔︎ Ús assessorem per portar una vida més saludable.

Sense pressa, al vostre ritme!

bottom of page